Καλέστε Δωρεάν
Κατάλογος
modawood
Τα προϊόντα μας

Facebook

Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας?

Ευκαιρίες

Προσφορές

Επίσκεψη
8659055 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Οι Υπηρεσίες μας
Οι υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που θα καλύψουν τις απαιτήσεις των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών πελατών.
Παραγωγική διαδικασία(κοπή και επεξεργασία επιφανειών καθώς και συνδεσμολογία αυτών).

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια
ποικιλία σε είδη ξυλείας και να γίνει κοπή και επεξεργασία των τεμαχίων στα μέτρα σας.

Εφοδιασμών πρώτων υλών Μπορείτε να εφοδιαστείτε κατευθείαν από εμάς τις πρώτες ύλες ακατέργαστες ή να τις μεταφέρουμε εμείς με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας στο χώρο σας.
Ανάλυση και σχεδιασμός ειδικών κατασκευών.

Δυνατότητα ανάλυσης σύνθετων κατασκευών καθώς και σχεδιασμός σε ειδικό περιβάλλον σχεδίασης Autocad καθώς και τρισδιάστατη απεικόνιση αυτών(Κοπή ειδικών κατασκευών και σχεδίων στα μέτρα και στο σχήμα της επιλογής σας).Απλά φανταστείτε το ή σχεδιάστε το και αφήστε την υλοποίηση σε εμάς.
Ευρεία γκάμα υλικών επιπλοποιίας.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υλικών επιπλοποιίας από τους κορυφαίους στο χώρο.

Στον ιδιόκτητο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε Πορτάκια Prince Profiles,Πορτάκια Ακρίτα και μελαμίνες, Πορτάκια Zebrano-Praxitelis, Πορτάκια Εφαρμογή-CMS,
Πορτάκια Eltop,Πορτάκια Αλουμινίου, Πάγκους Ακρίτα,Πάγκους CMS,Έτοιμα κουτιά,Έπιπλα μπάνιου,Ξυλεία,Πόρτες εσωτερικές,Συρώμενες Ντουλάπες,Διακοσμητική Ξυλεία,Κάσσες,Κορνίζες,Μεντεσέδες,Οδηγούς συρταρίων,Εξαρτήματα κουζίνας,Νεροχύτες,Μπαταρίες,Απορροφητήρες,Πόδια επίπλων-τραπεζιών,Πόμολα κουζίνας-ντουλάπας,Λαβές εξώθυρας,Εργαλεία.